MLSZ

Felfüggesztették Szivics eltiltását

Tizenkét hónapra felfüggesztette Szivics Tomiszlávnak, a Diósgyőr vezetőedzőjének féléves eltiltását a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fellebbviteli bizottsága.

2014.06.05 19:44MTI

A miskolci klub honlapja arról számolt be, hogy a testület csütörtöki ülése után telefonon tájékoztatták Dányi Szilárdot, a DVTK jogi képviselőjét, hogy a fegyelmi bizottság határozatának végrehajtását egy évre felfüggesztették.

A fegyelmi bizottság május 22-én fél évre eltiltotta minden, labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől a szerb születésű szakembert, így nem ülhetett csapata kispadján az Újpesttel szemben 11-esekkel elbukott Magyar Kupa-döntőn, ugyanis a fellebbezésnek nem volt halasztó hatálya.

Szivics azért kapta a büntetést, mert a Szombathelyi Haladás elleni bajnoki mérkőzést (1-1) követően az általa tévesnek vélt bírói ítéletekkel kapcsolatban azt sugallta a nyilatkozatában, mintha azok szándékosan vagy felső nyomásra születtek volna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.