Észak-Amerikában folytatja

David Villa már alá is írt a New York City FC-hez

Az észak-amerikai profiligához (MLS) jövőre újoncként csatlakozó New York City FC labdarúgócsapatában folytatja pályafutását David Villa, a spanyolok világ- és Európa-bajnok csatára.

2014.06.02 17:00MTI
freedigitalphotos.net/pixtawan

A tengerentúli klub hétfői bejelentése szerint a 32 éves támadó három évre írt alá, s ő az első játékosa a Manchester City futballklub és a New York Yankees baseballklub által tavaly alapított New York City FC-nek.

A spanyol válogatottal a jövő csütörtökön kezdődő brazíliai vb-re készülő csatár a legutóbbi bajnoki szezonban 13 gólt szerzett, az Atlético Madriddal megnyerte a bajnokságot, a Bajnokok Ligájában pedig döntőbe jutott. Korábban a Real Zaragozában, a Valenciában és az FC Barcelonában szerepelt, utóbbival BL-t is nyert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.