Vb-2014

A franciák a paraguayiakkal, a németek a kameruniakkal nem bírtak

A belgák viszont verték a svédeket, az amerikaiak meg a törököket.

2014.06.02 08:09MTI
Forrás: youtube.com

A francia labdarúgó-válogatott hiába szerzett vezetést a hajrában, végül 1-1-es döntetlent játszott Paraguay csapatával világbajnoki felkészülési mérkőzésen.

Didier Deschamps együttese nagy fölényben játszott az egész mérkőzésen, de a vezetést csak a 82. percben tudta megszerezni, a paraguayi gárda ráadásul az utolsó percekben be tudta venni a hazaiak kapuját.

Eredmény:
Franciaország-Paraguay 1-1 (0-0)

A brazíliai világbajnokság egyik esélyesének tartott német labdarúgó-válogatott 2-2-es döntetlent játszott a szintén vb-résztvevő kameruni csapattal felkészülési mérkőzésen.

A Mönchengladbachban rendezett találkozó első félidejében nem született gól, a fordulás után pedig a kameruniak szereztek vezetést, ám a hazai csapat gyorsan fordított. Joachim Löw együttese ugyanakkor a győzelmet nem tudta megszerezni, miután a hajrában az afrikai együttes ismét betalált.

Vasárnap este az ugyancsak a vb előtt álló belga csapat jó játékkal 2-0-ra győzött a svédek otthonában. Az Egyesült Államok válogatottja pedig kiváló első félidei teljesítményének köszönhetően 2-1-re verte Törökország legjobbjait.

Eredmények:
Egyesült Államok-Törökország 2-1 (2-0)
Németország-Kamerun 2-2 (0-0)
Svédország-Belgium 0-2 (0-1)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.