Papír

Repülő szállt be a Peru-Anglia meccs pályájára - vírusként terjed a videó

Az egyik néző egyszerűen bedobott egy papírrepülőt a pályára a Wembley stadion magas lelátójáról a Peru-Anglia barátságos mérkőzés alatt. És ami ez után következett...

2014.06.01 11:09ma.hu

Sikerült még videóra is venni azt a pillanatot, mikor az egyik néző - valószínűleg agy angol drukker - ledobott egy papírrepülőt a Wembley stadion lelátójáról a Peru-Anglia barátságos meccs kellős közepébe. Az eset nagyban felvidította a rajongókat, pláne azzal, ami ez után következett: Hansell Riojas perui védőt egyenesen fejen találta a szerkezet. A videót már több mint 980.000 ezren látták. Anglia egyébként 0-3-ra nyerte a mérkőzést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.