Vb-2014

Foci-vb: több mint 700 magángép érkezhet külföldről

Szigorú operatív terv készült a légifolyosók használatára, a leszállások és felszállások, valamint a gépek parkolásának szabályozására vonatkozóan.

2014.05.27 12:56MTI

Több mint 700 külföldi magángép érkezésével számolnak a brazíliai repülési szakemberek a labdarúgó-világbajnokság idején, azaz június 12. és július 13. között.

A Valor című brazil gazdasági napilap szerint ezzel szinte megduplázódik a brazíliai légtérben megjelenő magángépek száma. Emiatt is készült egy szigorú operatív terv a légifolyosók használatára, a leszállások és felszállások, valamint a gépek parkolásának szabályozására vonatkozóan.

A külföldi magánrepülőkön üzletemberek, politikusok, királyi családok és jómódú turisták érkeznek majd, elsősorban a 12 vb-helyszínre, de a belföldi magángépes forgalom is jelentősen nő a várakozások szerint.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.