Magyar labdarúgó-válogatott

Döntetlen a dánokkal Debrecenben

A magyar labdarúgó-válogatott 2-2-es döntetlent játszott Dániával a debreceni Nagyerdei Stadionban csütörtökön rendezett barátságos mérkőzésen.

2014.05.22 22:30MTI
MTI Fotó: Illyés Tibor

Ez volt Pintér Attila második találkozója a nemzeti csapat kispadján, nyernie még nem sikerült.

Az első félidőben a 60. válogatottságát ünneplő, korábbi debreceni kedvenc, Dzsudzsák Balázs szerzett vezetést a 25. percben. A fordulást követően az 56. percben egyenlítettek a dánok Christian Eriksen révén. A magyarok a 69. percben másodszor ismét előnybe kerültek a válogatottban ezúttal debütáló Varga Roland fejesével. A 20 ezer szurkoló öröme nem tartott sokáig, ugyanis Lasse Schöne hatalmas góljával három perccel később másodszor is egyenlített Morten Olsen csapata.

A szeptemberben kezdődő Európa-bajnoki selejtezősorozat előtt a magyar válogatott június 4-én az albán, három nappal később pedig a kazah csapattal találkozik a Puskás Ferenc Stadionban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.