Bajnokok Ligája

Madridi derbi - Ronaldo és Bale is játszhat a BL-döntőben

A Real Madrid mindkét sztárfutballistája, az aranylabdás Cristiano Ronaldo, valamint Gareth Bale játékára számíthat szombaton, az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-döntőben.

2014.05.20 21:07MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/Sira Anamwong

Carlo Ancelotti, a királyi gárda olasz vezetőedzője kedden jelentette be, hogy az elmúlt hetekben sérülésekkel bajlódó labdarúgók egyformán bevethetőek lesznek a lisszaboni fináléban. A szakember ugyanakkor hozzátette, Karim Benzema és Pepe játéka egyelőre kérdéses.

"Most még nem vagyok teljesen egészséges, de a döntőre felépülök" - erősítette meg Ancelotti kijelentését Ronaldo, aki azt mondta, minden Real-szurkoló és csapattag azt akarja, hogy a gárda tizedszer is nyerje meg a BL-trófeát. Az Atlético Madrid friss spanyol bajnokként lép pályára a fináléban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.