Jégkorong-vb

A finneket vitték magukkal a negyeddöntőbe a svájciak

Az A csoportban Szlovákia legyőzte Dániát, de ennek a mérkőzésnek az eredménye már nem befolyásolta a legjobb nyolc mezőnyét.

2014.05.20 19:29MTI

A svájci válogatott 3-2-re legyőzte a letteket a minszki jégkorong-világbajnokság keddi játéknapján, a B csoportban, amelyből emiatt a finnek jutottak be utolsóként a negyeddöntőbe.

Az A csoportban Szlovákia legyőzte Dániát, de ennek a mérkőzésnek az eredménye már nem befolyásolta a legjobb nyolc mezőnyét.

Kedd este még két csoporttalálkozóra kerül sor, az azonban már biztos, hogy az A csoportból Kanada, Svédország, Franciaország és Csehország, a B-ből pedig Oroszország, az Egyesült Államok, Fehéroroszország és Finnország jutott a negyeddöntőbe.

Eredmények, 12. játéknap:

A csoport:
Szlovákia-Dánia 4-3 (1-0, 0-1, 3-2)

korábban:
Kanada-Norvégia 3-2 (0-1, 2-1, 1-0)

később:
Csehország-Franciaország 19.45

B csoport:
Svájc-Lettország 3-2 (2-0, 1-1, 0-1)

korábban:
Egyesült Államok-Németország 5-4 (0-0, 3-3, 2-1)

később:
Oroszország-Fehéroroszország 19.45

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.