Aranyfoci

Messi a világ legjobban fizetett labdarúgója

Lionel Messi, az FC Barcelona sztárja hétfőn aláírta új szerződését, amellyel a világ legjobban fizetett labdarúgójává vált.

2014.05.19 19:45MTI

Az eddigi együttműködés megújításának feltételeiről pénteken egyezett meg a klub vezetőivel. A katalánok honlapja rövid közleményben számolt be arról, hogy a négyszeres aranylabdás argentin támadó hétfőn írta alá a számára a korábbinál jobb feltételeket biztosító szerződést. íbr>
Az időtartam nem változott, Messi továbbra is 2018 nyaráig kötelezte el magát, de fizetése emelkedett, mégpedig évi 20 millió euróra. Kivásárlási ára ezentúl is 250 millió euró. íbr>
A hétfői aláíráson, amelyre Josep Maria Bartomeu klubelnök irodájában került sor, jelen volt a futballista apja, Jorge Messi, továbbá Jordi Mestre alelnök és Antoni Rossich ügyvezető igazgató.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.