Primera División

Leszakadt a korlát - 68-an sérültek meg az Osasuna meccsén

A játék 35 percig állt, a többi mérkőzés félidei szüneteit meghosszabbították, hogy a második játékrész minden pályán ugyanakkor kezdődjön.

2014.05.19 08:50MTI
Forrás: youtube.com

A végleges adatok szerint hatvannyolcan sérültek meg abban a vasárnapi balesetben, amelynek során az Osasuna-Real Betis spanyol labdarúgó-mérkőzésen leszakadt egy korlát.

A 12. percben, a hazaiak vezető gólja után az örömittas szurkolók nyomására leszakadt a korlát, és több tucatnyian egymásra estek. A sérülteket a pálya mellett látták el. A pamplonai klub tájékoztatása szerint 68-an sebesültek meg, egy személynek eltörött a lába.

A játék 35 percig állt, a spanyol szövetség pedig úgy döntött, hogy a többi mérkőzés félidei szüneteit meghosszabbítja, hogy a második játékrész minden pályán ugyanakkor kezdődjön.

A mérkőzést ugyan 2-1-re az Osasuna nyerte, de így is kiesett az élvonalból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.