400 növendék versenyében

Polgár Judit és Simicskó István is kosárlabdázott

Huszonöt iskola csaknem négyszáz növendéke versengett a "Dobd a kosárba!" elnevezésű sportágfejlesztési program kiemelt eseményén a fővárosi Gabányi László Sportcsarnokban pénteken.

2014.05.02 18:15MTI
freedigitalphotos.net/Salvatore Vuono

A szövetség tájékoztatása szerint a harmadik és negyedik osztályos gyerekek az úgynevezett "Add tovább!" játékban mérték össze az erejüket; a pénteki döntőbe a selejtezők, megyei viadalok legjobbjai jutottak el.

Az ELTE gyakorló iskolája egy bemutató erejéig megmérkőzött a sztárcsapattal, melyben más sportági klasszisok mellett több neves sportvezető is helyet kapott.

A program keretében passzolgatott a sakkvilágbajnok Polgár Judit, az olimpiai bajnok kajakos, Horváth Gábor, két egykori sokszoros válogatott kosaras, Zsolnay Gyöngyi (a program vezetője) és Mészáros Zalán, valamint Simicskó István, sportért felelős államtitkár és Szalay Ferenc, a hazai kosárszövetség elnöke, Szolnok polgármestere.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.