Jobbak voltak a románok

Simán kikaptunk asztaliteniszben

A magyar férfi asztalitenisz-válogatott sima, 3-1-es vereséget szenvedett a román együttestől a tokiói csapat-világbajnokság szerdai, harmadik fordulójában.

2014.04.30 09:18MTI
freedigitalphotos.net/antpkr

A nemzetközi szövetség honlapja szerint Pázsy Ferenc szövetségi kapitány együttese két vereséggel kezdett, Pattantyús Ádám és Jakab János is kikapott, csak utóbbi tudott egy szettet nyerni.

Ezt követően Kosiba Dániel magabiztos győzelemmel szépített, de Pattantyús második találkozóján is alulmaradt. A magyar csapat a hétfői első meccsét elveszítette a portugálokkal szemben, majd kedden nagy csatába diadalmaskodott a görögök felett, szerda délután pedig a francia csapat ellen lép asztalhoz.

Eredmény: csoportkör, 3. forduló:

Férfiak, C csoport:
Románia-Magyarország 3-1
Andrei Filimon-Pattantyús Ádám 3-0 (9, 9, 8)
Ovidiu Ionescu-Jakab János 3-1 (6, -11, 5, 11)
Hunor Szocs-Kosiba Dániel 0-3 (-5, -11, -9)
Ionescu-Pattantyús 3-0 (6, 5, 10)

A csoport tagja még Japán, Portugália és Franciaország

Később: 4. forduló:
Magyarország-Franciaország 12.30

Nők, B csoport, 4. forduló:
Magyarország-Ausztrália 9.30

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.