Úriember

Dani Alves felejthetetlen pillanata a Villarreal elleni meccsen - videó!

Dani Alves meglepő módon reagált a rasszista megnyilvánulásokra a Barcelona-Villarreal meccsen: hozzávágtak egy banánt, ám ő felvette és enni kezdte.

2014.04.28 10:30ma.hu

A Barcelona jobbhátvédje, Dani Alves emlékezetes pillanatokat okozott a vasárnapi Villarreal elleni meccsen, miután a hozzávágott banánt egyszerűen felemelte a földről majd jóízűen elfogyasztotta, és mintha mi sem történt volna, tovább folytatta a játékot. A partjelző maga is megdöbbent a rasszista megnyilvánulás ilyen módon történő kezelésére.

A már 11 éve Spanyolországban élő Dani Alves már hozzászokott az ilyen esetekhez, és mint mondta, csak nevetni tud rajtuk. „Mivel nem tudunk változtatni rajta, viccnek fogjuk fel és csak nevetünk.”

Mint ismeretes, az elhunyt edzője, Tito Vilanova emléke előtt tisztelgő FC Barcelona kétgólos hátrányból fordítva 3-2-re győzött a Villarreal vendégeként.

A Villarreal az 55. percben már 2-0-ra vezetett, ám a katalánok két öngóllal egyenlítettek, majd Lionel Messi a győzelmet is megszerezte - a korábbi edzőjét, Tito Vilanovát gyászoló – csapatának.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.