Örök hűséget fogadott

Kaká: mindörökre AC Milan?

Az AC Milan aranylabdás középpályása, Kaká egy nyilatkozatában örök hűséget fogadott a Milannak.

2008.01.09 08:06nb1.hu

A 25 éves brazil világsztár kihangsúlyozta, hogy szerződése 2011-ig köti a piros-feketékhez, azonban további évekre elkötelezné magát, akár pályafutása végéig is.

- Szeretnék a Milan csapatkapitánya lenni, igaz a csapat hierarchiájában több tapasztaltabb játékos is előttem áll - mondta a 2007-es évben szinte minden elismerést bezsebelő futballista.

Mint ismeretes, Berlusconi új álomcsapatot kíván építeni, amelyben a világ jelenlegi legjobb labdarúgója fontos helyet foglalna el. Ha a Milan-vezéri álma valóra válik, akkor a Gullit-Van Basten-Rijkaard szenzációs hármas után ezúttal a Kaká-Ronaldinho-Ronaldo-Pato szenzációs négyes is összeállhat.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.