Újabb bravúros helyezés

Súlyemelő Eb: Nagy Nikoletta nyolcadik

Összesítésben a nyolcadik helyen végzett Nagy Nikoletta a női 63 kilogrammos súlycsoportban, a Tel-Avivban zajló súlyemelő Európa-bajnokság keddi versenynapján.

2014.04.08 21:31MTI
Fotó: MTI

Az ózdiak korábbi Európa-bajnoki ezüstérmese - az Eb honlapja szerint - a B csoportban második lett, és összesítésben nyolcadikként zárt. Szakításban 88, lökésben pedig 108 kilogrammig jutott, összetett eredménye így 196 kiló.

A férfiak 77 kilogrammos súlycsoportjában kettős albán siker született összetettben: Erkand Qerimaj könnyebb testsúlyával nyert honfitársa, Daniel Godelli előtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.