Súlyemelő Eb

Második lett a magyar súlyemelőnő

A női 63 kilogrammos kategória B csoportjában Nagy Nikoletta 196 kilóval a második legjobb eredményt produkálta összetettben a Tel-Avivban zajló súlyemelő Európa-bajnokságon.

2014.04.08 13:45MTI
Forrás: boon.hu

Az ózdiak korábbi Európa-bajnoki ezüstérmese - akinek az Eb honlapja szerint kilenc ellenfele volt - szakításban 88, lökésben pedig 108 kilogrammig jutott. Hogy eredményei mit érnek a teljes rangsorban, arra csak a kategória 10 versenyzőt felvonultató A csoportjának délutáni küzdelmei végeztével derül fény.

Nagy Nikolettától ezúttal nem várt el dobogós helyezést a szakvezetés, mivel tavalyi térdműtétje és a féléves kihagyás után a mostani kontinensviadalig nem érte utol önmagát. A 29 esztendős versenyző a 2012-es antalyai Eb-n 210 kilogrammal végzett összetettben a második helyen, s akkor ugyancsak ezüstérmet ért számára szakításban a 94, lökésben pedig a 116 kilogramm.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.