Sport

A BGF az egyetemi vízilabdabajnok

A Budapesti Gazdasági Főiskola csapata nyerte a második alkalommal kiírt magyar egyetemi-főiskolai vízilabda-bajnokságot, mivel a vasárnapi döntőben 16-9-re legyőzte az Eötvös Loránd Tudományegyetem együttesét.

2014.04.07 06:34MTI

A budapesti Nyéki Imre uszodában rendezett kétnapos ob-n 11 diákalakulat vett részt. A mérkőzéseket a megszokottól eltérő szabályok szerint játszották, például kisebb labdával, kisebb pályán, a hét méteren kívülről szerzett találat kettőt ért, a kiállított játékos pedig egyből visszajöhetett.

Az ob-n játékvezetőként csupa olimpiai bajnok működött közre, köztük a bajnokság egyik fővédnöke, Faragó Tamás és a világbajnoki címvédő férfiválogatott szövetségi kapitánya, Benedek Tibor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.