Bebiztosította helyét

Nyolc év után rájátszásban a Brooklyn Nets

A Brooklyn Nets 105-96-ra nyert a vendég Houston Rockets ellen az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) keddi játéknapján, így nyolc év után ismét biztosította helyét a rájátszásban.

2014.04.02 08:38MTI
freedigitalphotos.net

A Nets sorozatban 14. hazai mérkőzését nyerte meg, amely klubrekord, ráadásul 2006 márciusa óta - hazai pályán pedig 2003 márciusa óta - először verte meg a texasi együttest.

Dallasban az oaklandi Stephen Curry a hosszabbítás utolsó másodpercében szerzett kosárral juttatta győzelemhez a Warriorst. A Mavericksben a német Dirk Nowitzki 33 pontig jutott. A Los Angeles Lakersben Nick Young hiába szórt 40 pontot, a végén a 34 pontos Damian Lillard vezette Portland örülhetett.

Eredmények:
Brooklyn Nets-Houston Rockets 105-96
Dallas Mavericks-Golden State Warriors 120-122 - hosszabbítás után
Los Angeles Lakers-Portland Trail Blazers 112-124

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.