Hihetetlen eredmények

56 magyar érem a budapesti veterán atlétikai vb-n

A magyarok összesen 56 érmet, köztük 19 aranyat szereztek a múlt keddtől vasárnapig rendezett, budapesti veterán fedettpályás atlétikai világbajnokságon.

2014.03.31 15:14MTI

A hazai csapatot 320 induló alkotta, ők a győzelmek mellett 21 ezüst- és 16 bronzérmet is gyűjtöttek.

"Nagyon büszke vagyok a magyar veterán atlétákra, hihetetlen eredményeket értek el, fantasztikusan versenyeztek. Magam és a szervezőbizottság nevében is szívből gratulálok mindenkinek, aki rajthoz állt a világbajnokságon" - mondta Gyulai Márton, a Magyar Atlétikai Szövetség főtitkára, a világbajnokság szervezőbizottságának elnöke.

A szervezők hétfői tájékoztatása alapján a hatnapos eseményre 70 országból érkeztek sportolók és a különböző korcsoportokban, 22 számban 709 aranyérmet osztottak ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.