Madrid-Milánó után

Kaká az Államokba szerződne

Az idény után az Egyesült Államokba szerződne Kaká, az AC Milan labdarúgócsapatának brazil sztárja.

2014.03.29 18:19MTI

Az idény végén beszélek a klubvezetőkkel, hogy mik az elképzeléseik. Én a tengerentúlon szeretnék futballozni, így ha távozom a Milantól, akkor oda fogok igazolni" - mondta a Corriere della Serának a játékmester.

A 2007-ben aranylabdás Kaká tavaly nyáron négy év után tért vissza az olasz együtteshez a Real Madridtól, a milánóiak ennek ellenére rendkívül gyengén szerepelnek a bajnokságban, mindössze a 12. helyen állnak a tabellán. Kaká szombaton 300. összecsapásán lép pályára a Milan színeiben, amennyiben szerephez jut a Chievo ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.