Magyar sikerek

Berki Krisztián döntős Dohában

Az olimpiai bajnok mellett Böczögő Dorina négy szeren, Kállai Zoltán lólengésben, Csillag Tünde pedig felemás korláton jutott döntőbe a tornászok dohai világkupa-versenyén.

2014.03.27 09:11MTI
youtube.com

A magyar szövetség tájékoztatása szerint Böczögő talajon ötödikként, gerendán hatodikként, ugrásban és felemás korláton a hetedik helyen lett finalista. Csillag felemás korláton ötödik volt a szerdai selejtezőben.

Az olimpiai bajnok Berki lólengésben a harmadik, Kállai pedig a negyedik helyen lett döntős. Utóbbi korláton 27., nyújtón 23. lett.

Tálas Bence öt szeren mutatkozott be: talajon 22., gyűrűn 15., ugrásban 24. , korláton 30., míg nyújtón 16. helyen végzett. Szabó Nándor gyűrűn a 23., talajon a 31. lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.