Tavaszi sportprogram a kicsiknek

Nyuszi-futás gyerekeknek

Április végéig tart a Nyuszi-futás gyermek tavaszi szabadidősport-sorozat, amelyet önerőből szervez a mezőfalvai Kovács István.

2014.03.26 07:42MTI
freedigitalphotos.net

Akárcsak tavaly, idén is szerepelnek határon túli állomások a programban, így a Vajdaságban Martonos, Horgos és Magyarkanizsa, de Szabadka és Zenta utcáin is lesz közös futás, s utóbbi két helyszínen a kórházak gyermekosztályait is felkeresik a résztvevők.

A sorozat további 4-5 településsel bővülhet. A magyarországi futás Daruszentmiklóson kezdődött, majd Dunaújváros után a térség több települése is sorra kerül az április végéig tartó, környezetszépítéssel, közös játékokkal tarkított programban.

Kovács István várja a további jelentkező iskolákat és óvodákat is. A hosszútávfutó - aki 1998-ban elfutott a finnországi Rovaniemibe, és megkapta a Mikulás-nagykövet címet - önerőből szervezi a kistérségi programokat a gyerekek részére.

A Nyuszi-futás mellett télen Mikulás-futást is tart, évente 60-65 helyszínre jut el, többségükre kerékpárral.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.