Tona Vk

Makra Noémi aranyérmes gerendán

Makra Noémi aranyérmet szerzett gerendán a tornászok cottbusi világkupa-versenyének vasárnapi napján.

2014.03.16 17:23MTI
freedigitalphotos.net

A magyar sportolót elsőként szólították a szerhez a döntőben, s magabiztos gyakorlatát 13,925 ponttal jutalmazták bírók. Ez a győzelem pályafutása egyik legértékesebb eredménye, jóllehet tavaly volt már vk-aranyérmes talajon, de akkor holtversenyben egy kanadai versenyzővel.

"Most valahogy nem izgultam annyira a gerenda előtt, mint ahogy egyébként szoktam. Nem gondoltam volna, hogy sikerül nyernem, mivel nagyon jó gyakorlatokat láttam a selejtezőben, az orosz, a román és a német versenyző is erős ellenfél volt. Nagyon boldog vagyok!" - idézte Makra Noémit a magyar szövetség hírlevele.

Makra szombaton felemás korláton harmadik, ugrásban pedig negyedik helyen végzett a németországi viadalon, ahol Berki Krisztián - ugyancsak szombaton - megnyerte a lólengést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.