Női kézilabda

Pokoli nehéz visszavágó vár a Fradira - a szurkolókkal sikerülhet

A Ferencváros női kézilabdacsapatának vezetése "mérhetetlenül csalódott" mind a Viborg elleni hétfői esti eredmény, mind a mutatott játék miatt, de a súlyos, 40-32-es vereség ellenére bízik benne, hogy sikerül a továbbjutás a KEK elődöntőjébe.

2014.03.05 06:37MTI

A vezetőség keddi közleményében jelzi: egy nagyon elszánt és bravúros játékkal - amelyre képes a csapat - még el lehet érni a remélt továbbjutást. "Nem tettünk le a továbbjutásról és kérjük szurkolóinkat, hogy minden erejükkel, a mérkőzés elejétől a végéig támogassák a csapatot a szombati visszavágón" - áll a közleményben.

Az FTC többek között 2011-ben és 2012-ben megnyerte a KEK-et, a Viborg pedig 2006-ban, 2009-ben és 2010-ben első volt a Bajnokok Ligájában. A negyeddöntő visszavágóját szombaton rendezik a népligeti Elek Gyula Arénában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.