Cselgáncs vk

Hét magyar érem Prágából és Varsóból

Két ezüst- és öt bronzérmet gyűjtöttek a magyarok a hétvégén a cselgáncs világkupa-sorozat prágai, illetve varsói állomásán.

2014.03.02 17:57MTI
MTI, archív

A nemzetközi szövetség honlapja szerint a cseh fővárosban tatamira lépett 19 magyar férfi dzsúdós közül Csoknyai László (81 kg) és Cirjenics Miklós (100) lett második, Zámbori Bence (66), Tóth Krisztián (90) és Bor Barna (+100) pedig a dobogó legalsó fokára állhatott fel.

A nők eközben Varsóban versenyeztek, az ott érdekelt négyfős magyar küldöttségből Gercsák Szabina (63) és Joó Abigél (78) egyaránt bronzéremmel zárt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.