Dubaji tenisztorna

Djokovics vár Federerre a négy között

A harmadik helyen kiemelt Tomas Berdych két szettben nyert az ötödikként rangsorolt francia Jo-Wilfried Tsonga ellen az 1,9 millió dollár (427 millió forint) összdíjazású, keménypályás dubaji férfi tenisztorna csütörtöki negyeddöntőjében.

2014.02.27 19:51MTI
Forrás: MTI

A cseh játékosnak jó esélye van arra, hogy sorozatban másodszor is döntős legyen Dubajban, ugyanis a legjobb négy között azzal a német Philipp Kohlschreiberrel találkozik, akit korábbi nyolc összecsapásukból hétszer legyőzött.

A korábbi világelső, ötszörös dubaji bajnok svájci Roger Federer szintén magabiztosan diadalmaskodott a cseh Lukas Rosol felett, így készülhet a címvédő Novak Djokovic elleni elődöntőre.

Eredmények, negyeddöntő:
Berdych (cseh, 3.)-Tsonga (francia, 5.) 6:4, 6:3
Federer (svájci, 4.)-Rosol (cseh) 6:2, 6:2

korábban:
Djokovic (szerb, 1.)-Juzsnij (orosz, 6.) játék nélkül
Kohlschreiber (német, 7.)-Dzsaziri (tunéziai) 6:2, 6:3

Az elődöntőben:
Berdych-Kohlschreiber, Djokovic-Federer

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.