NBA

Közel 320 pont született az All Star-gálán

Az utolsó szakaszban Irving 15 pontot szerzett, ám a sikerhez nagyon sokat tett hozzá Carmelo Anthony is, aki rekordot jelentő nyolc hárompontost dobott, az utolsót egy perccel a csata vége előtt.

2014.02.17 11:29MTI
A kép csak illusztráció (Forrás: MTI)

A keleti válogatott 163-155-re legyőzte a nyugati csapatot az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) hagyományos All Star-gáláján New Orleansban.

A csillagok csatáján még soha sem esett ilyen sok pont. A magyar idő szerint hétfőn hajnalban rendezett összecsapás legértékesebb játékosának a győztes együttest erősítő Kyrie Irvinget (Cleveland Cavaliers) választották, aki 31 ponttal és 14 gólpasszal járult hozzá a történelmi sikerhez.

A mérkőzés harmadik negyedében úgy tűnt, a nyugati csapat állva hagyja riválisát, ám hiába vezetett már 18 ponttal is, a keleti együttes fordítani tudott.

Az utolsó szakaszban Irving 15 pontot szerzett, ám a sikerhez nagyon sokat tett hozzá Carmelo Anthony is, aki rekordot jelentő nyolc hárompontost dobott, az utolsót egy perccel a csata vége előtt. A New York Knicks 30 pontos olimpiai bajnokának ezzel a triplájával jutott négypontos előnyhöz Kelet, amely ezek után már nem engedte ki a kezéből a sikert.

A nyugati oldalon Kevin Durant, az Oklahoma City Thunder dobógépe, illetve Blake Griffin, a Los Angeles Clippers játékosa villogott, mindketten 38 pontig jutottak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.