Elfogytak

Egy nap alatt elkapkodták a jegyeket az Erdei-gálára

A kecskeméti nőnapi gálán a korábbi profi világbajnok Erdei a grúz Salva Jomardasvili ellen lép kötelek közé a Boksz Világszervezet (WBO) Eb-övéért. Mellette a kispehelysúlyú Bedák Zsolt szintén a WBO Európa-bajnoki címéért küzd

2014.02.12 15:12MTI

Kevesebb mint egy nap alatt az összes jegyet elkapkodták a március 8-i, kecskeméti profi ökölvívógálára, melyen Erdei Zsolt félnehézsúlyú Európa-bajnoki címmérkőzése lesz a fő esemény.

A Felix Promotion szerdai tájékoztatása szerint a belépőkhöz kedd délelőttől lehetett hozzájutni, s egy nap sem kellett ahhoz, hogy minden jegyet megvásároljanak a szurkolók.

A kecskeméti nőnapi gálán a korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi világbajnok Erdei a grúz Salva Jomardasvili ellen lép kötelek közé a Boksz Világszervezet (WBO) Eb-övéért. Mellette a kispehelysúlyú Bedák Zsolt szintén a WBO Európa-bajnoki címéért küzd meg az ugyancsak grúz Dzsordzsi Gacsecsiladzével.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.