A magyar bombanő sportoló

Heidum Bernadett élvezte a zászlóvivői feladatot

Kifejezetten élvezte a zászlóvivői feladatot a Szocsiban zajló téli olimpia pénteki megnyitó ünnepségén Heidum Bernadett rövidpályás gyorskorcsolyázó.

2014.02.08 13:25MTI

"Annyira belelkesültem, hogy egyszer véletlenül rossz irányba indultam el, de gyorsan visszatereltek" - mondta szombaton az MTI-nek a váltó tagjaként 2009-ben Európa-bajnok versenyző, aki azt is elárulta, nem lepte meg a feladat, mert már hallott róla korábban, de nagyon örült neki és megtiszteltetésnek tartja.

A megnyitó ünnepségről azt mondta, tetszett neki, de kissé hideg volt, mert ők éppen ott ültek, ahol befújták a levegőt azért, hogy lobogjanak a zászlók.

Az egyaránt harmadik olimpiáján szereplő, szintén rövidpályás gyorskorcsolyázó Darázs Rózsa és Knoch Viktor is látványosnak tartotta az előadást. Mindketten hozzátették azonban, hogy számukra nem annyira volt élvezetes a produkció, mivel nem kaptak az eseményről előzetes forgatókönyvet, ráadásul olyan közel voltak a küzdőtérhez, hogy bizonyos látványelemeket kevésbé érzékeltek.

Darázs Rózsa szokatlannak nevezte azt, hogy Vlagyiszlav Tretyak jégkorongozó és Irina Rodnyina műkorcsolyázó végül kifutott az arénából az olimpiai lánggal, s így a stadionon kívül lobbantották fel a lángot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.