Elhunyt a kapitány

Jövő kedden vesznek végső búcsút Karl Erik Böhntől

A tréner szülővárosában, a norvégiai Sandefjordban kerül sor a gyászszertartásra, melyen az MKSZ képviseletében Vetési Iván elnök és Siti Beáta másodedző lesz jelen.

2014.02.04 09:11MTI
Forrás: MTI

Jövő kedden helyezik végső nyugalomra Karl Erik Böhnt, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányát, aki hosszan tartó, súlyos betegség után hunyt el vasárnap.

A magyar szövetség (MKSZ) keddi tájékoztatása szerint a tréner szülővárosában, a norvégiai Sandefjordban kerül sor a gyászszertartásra, melyen az MKSZ képviseletében Vetési Iván elnök és Siti Beáta másodedző lesz jelen.

A 49 évesen elhunyt Böhnnél tavaly februárban diagnosztizáltak akut leukémiát. A szakember hat kemoterápiás kezelésen és egy csontvelő-átültetésen esett át, novemberben pedig úgy tűnt, sikerült legyőznie a betegséget, ám karácsony előtt kiderült, hogy leukémiája gyógyíthatatlan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.