Australian Open

Nadal pár nap alatt rendbe jöhet

Edzője, egyben nagybátyja, Toni szerint néhány nap pihenés után rendbe jön Rafael Nadal hátsérülése, amely erősen hátráltatta a világelső teniszezőt az Australian Open vasárnapi döntőjében.

2014.01.27 14:39MTI

A 13-szoros Grand Slam-győztes spanyol játékos a melbourne-i fináléban 6:3, 6:2, 3:6, 6:3-ra alulmaradt a svájci Stanislas Wawrinkával szemben úgy, hogy a második szett elején ápolásra szorult.

A spanyol rádiónak nyilatkozva Toni Nadal elmondta: Rafael úgy tervezi, visszatér Mallorcára, mielőtt Argentínába utazik, ahol indul a február 10-én rajtoló Buenos Aires-i salakpályás tornán.

"Az orvos azt mondta, izomhúzódásról van szó, és néhány nap pihentetés elég lesz a gyógyuláshoz" - fogalmazott a tréner, elárulva azt is, hogy Nadal a múlt héten többször is apró nyilallást érzett, ez azonban nem zavarta, de a döntő második játszmájának második játékában a fájdalom jóval erősebbé vált.

"Amikor az ápolás után megkérdeztem, mi a helyzet, azt mondta, elmúlt" - tette hozzá Toni Nadal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.