Kezdődik a ráhangolódás

Foci VB - Jennifer Lopez és Pitbull a hivatalos dalban

Jennifer Lopez amerikai énekesnő és honfitársa, a rapper Pitbull énekli majd a brazil Claudia Leittével közösen a nyári labdarúgó-világbajnokság hivatalos dalát.

2014.01.23 18:45MTI

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) és a Sony Music kiadó közösen jelentette be csütörtökön Rio de Janeiróban, hogy a brazíliai torna dala a We are one (Egyek vagyunk) címet kapta.

Jérome Valcke, a FIFA főtitkára arra emlékeztetett, hogy a 2010-es dél-afrikai vb hivatalos nótája, a Waka waka című szerzemény világsláger lett. Azt a dalt a kolumbiai énekesnő, Shakira és a dél-afrikai Freshlyground nevű zenekar készítette. Valcke azt mondta, ugyanilyen sikereket kíván az idei világbajnokság hivatalos dalának is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.