Férfi vízilabda ob I

A Szeged simán legyőzte a Fradit

A Szeged öt góllal győzött a vendég Ferencváros ellen a férfi vízilabda ob I egyetlen keddi összecsapásán.

2014.01.21 21:35MTI
Fotó: MTI

Eredmény:

A-Híd Szeged VE - Széchenyi Bank-FTC 11-6 (3-3, 4-1, 4-1, 0-1)

a legjobb góldobók: Szivós, Hegedűs, Juhász, Sánta 2-2, illetve Roach 2

A 18. fordulóból előre hozott találkozón a vendégek kezdtek jobban, mert bár a világbajnok Szivós Márton megúszásgóljával még a hazaiak vezettek, utána viszont a Szegednek kellett kapaszkodnia a zöld-fehérek után (1-2, 2-3). A második negyed elején a szintén vb-aranyérmes Decker Ádám révén került vissza az előny a Szegedhez (4-3), majd nőtt a különbség, s a nagyszünetre már 7-4-es állásnál vonultak el a csapatok.

A harmadik játékrészben egyértelművé vált, hogy a Ferencváros számára már nincs visszaút, főleg amikor a vendéglátók háromszoros olimpiai bajnok centere, Molnár Tamás 10-5-re alakította az állást, miközben a szegediek világbajnok kapusa, Nagy Viktor többször is remekül hárított. A befejező nyolc percben az FTC valamelyest enyhíteni tudott a vereség mértékén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.