Felépülés

Messi: első Argentína és a Vb

"Fizikailag már jól vagyok, de hosszú volt az idő, amit a pályán kívül kellett töltenem. Most lépésről lépésre haladok előre, már mögöttem vannak azok a nehéz hetek, amikor a tévé képernyője előtt ülve, csak a távolból, idegesen és magatehetetlenül nézhettem csapatom mérkőzéseit".

2014.01.20 21:53MTI
Fotó: False9

Bár az FC Barcelona még érdekelt a Bajnokok Ligájában, a spanyol Király Kupában, címvédőként vezet a spanyol bajnokságban, a nemzeti válogatottakban érintett játékosok számára mégis a nyári brazíliai labdarúgó-világbajnokság a legfontosabb. Így van ezzel a katalán csapat argentin játékosa, Lionel Messi is, amint azt hétfői sajtónyilatkozatában megerősítette.

"Még messze van ugyan a kezdőrúgás, egyre inkább mindenkinek a vb jár az eszében" - mondta Messi, aki két hónapig tartó sérüléséből január elején tért vissza. - "Fizikailag már jól vagyok, de hosszú volt az idő, amit a pályán kívül kellett töltenem. Most lépésről lépésre haladok előre, már mögöttem vannak azok a nehéz hetek, amikor a tévé képernyője előtt ülve, csak a távolból, idegesen és magatehetetlenül nézhettem csapatom mérkőzéseit".

Messi úgy vélte, hogy az argentin válogatottal "sikeres selejtezőn" van túl, és bár erős csoportba került, úgy hiszi, jól fog szerepelni Brazíliában. Argentína a vb-n Bosznia-Hercegovinával, Iránnal és Nigériával került azonos csoportba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.