Amerikaifutball

Egymillió dollár egy páholy a Super Bowlra

Egy luxuspáholy 1,019 millió dollárba (226 millió forint) kerül a profi amerikaifutball-liga (NFL) jövő vasárnapi nagydöntőjére, a Super Bowlra.

2014.01.20 21:07MTI
Fotó: superbowl

Az elképesztő összeg kifizetője klimatizált és minden igényt kielégítő helyről nézheti meg a New York-i MetLife Stadionban a Denver Broncos és a Seattle Seahawks csatáját. A fűtés már csak azért is jól jöhet, mert ez lesz az NFL történetének első "hideg" fináléja. Az eddigi végjátékokat ugyanis rendre déli városokban vagy fedett északi arénákban rendezték.

A New York Giants és a New York Jets meccseinek otthont adó stadion luxuspáholyai amúgy egy egész idényre 350 ezer dollárért bérelhetők ki. Két héttel a nagy mérkőzés előtt még 12 ezer jegyet kínáltak eladásra az internetes értékesítők az úgynevezett másodlagos piacokon, a minimális ár 2000, az átlagár pedig 3721 dollár volt. Eredetileg a belépők 1000-2600 dollárért kerültek forgalomba. A Super Bowlt mintegy 80 ezer szurkoló tekinti majd meg a helyszínen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.