FIFA döntés

Kassai nem vezethet a vb-n!

Nem hívták meg Kassai Viktort a 2014-es labdarúgó-világbajnokságra. A magyar játékvezető 2011-ben az év játékvezetője lett, tavaly pedig a harmadik. Ennek ellenére sem fért be a brazíliai vb-re utazó keretbe. Ezzel teljesen magyar nélkül marad a világbajnokság.

2014.01.15 10:02MTI

A nemzetközi szövetség 25 játékvezetőt és segítőiket, valamint kilenc tartalék bírót és melléjük egy-egy asszisztenst nevezett meg. Európát kilenc trió, valamint egy tartalék duó képviseli.

Kassai Viktor négy éve négy mérkőzésen bíráskodott a dél-afrikai vb-n, ő vezette többek között a Spanyolország-Németország elődöntőt. A magyar játékvezetőt 2011-ben a világ legjobb bírójának választották, 2013-ban pedig a harmadik lett a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS listáján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.