Ellenszavazat nélkül

Haranghy Csaba lett a műúszók elnöke

A műúszók egykori vezetője Haranghy Csaba lett a szövetség új elnöke, a Fővárosi Vízművek vezérigazgatóját ellenszavazat nélkül választották meg a Magyar Szinkronúszó Szövetség első emberének.

2014.01.11 16:17MTI

A szombati beszámoló szerint a Komjádi uszodában lezajlott rendkívüli közgyűlésen a hivatalos ügyben távollévő Haranghyt - aki egyszer már, a 2000-es évek közepén betöltötte ezt a pozíciót - Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöke ajánlotta a szinkronúszó szövetség tagjainak.

A MÚSZ első embere hangsúlyozta, hogy különös tekintettel a 2021. évi budapesti világbajnokságra az úszók, vízilabdázók és a nyíltvízi úszók mellett a magyar műugróknak és a honi műúszóknak is fel kell kapaszkodniuk az élvonalba.

Bár a vízi sportágak szakszövetségei önállóak, a hazai világbajnokság, annak közös szervezőbizottsága megköveteli a szoros együttműködést - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.