Síugró vk

Morgenstern ismét hatalmasat bukott - videó!

A 27 éves síugró csaknem egy hónapja versenyen esett nagyot, akkor hordágyra fektetve, nyakmerevítővel szállítottak kórházba.

2014.01.10 19:00MTI
Forrás: youtube.com

Kevesebb mint egy hónappal Titisee-Neustadtban elszenvedett balesete után pénteken ismét nagyot bukott Thomas Morgenstern háromszoros olimpiai bajnok síugró, akit kórházba kellett szállítani a világkupa-sorozat tauplitzi sírepülő állomásának edzéséről.

A nyolcszoros világbajnok osztrák sportoló pénteken ugrás közben a levegőben megbillent, bal oldalára dőlt, majd a hátára, illetve a fejére esett. Morgenstern rövid időre az eszméletét is elveszítette, de nem sokkal a baleset után már beszélt a segítségére sietőkkel.

A nemzetközi szövetség honlapjának beszámolója szerint komoly fej- és tüdősérülést szenvedett, de egyelőre senki nem nyilatkozott arról, hogy van-e esélye részt venni februárban a szocsi téli olimpián.

A 27 éves síugró csaknem egy hónapja versenyen esett nagyot, akkor hordágyra fektetve, nyakmerevítővel szállítottak kórházba. A németországi eset után gyorsan felépült, és a hétfőn zárult Négysáncversenyen második lett összetettben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.