Összesítésben: 3-2

UEFA Kupa-selejtező: ünnep Győrben! Továbbjutottak!

A Győri ETO 2-1-re nyert a grúz Zestafoni vendégeként a labdarúgó UEFA Kupa első selejtezőkörének visszavágóján és 3-2-es összesítéssel bejutott a második kvalifikációs fordulóba.

2008.07.31 17:30MTI

Az első félidőben a győrieknél volt többet a labda, ők irányították a találkozót, a grúz kapuig viszont csak elvétve jutottak el, mert a házigazdák fegyelmezetten és nagyon keményen védekeztek. A második játékrész elején a hazai vezetésre egy perc múlva válaszolt a magyar együttes, amelynek támadójátéka lendületesebb lett Kovács I Z. beállása után. A 67. percben a szintén csereként pályára lépett Pákolicz fejesével már Egervári Sándor gárdája vezetett. 

A győriek előnyük birtokában sem húzódtak vissza, próbálták a hazaiak térfelén tartani a labdát. A 80. percben Pintér, a 92.-ben a grúzoknál Lobzsanidze követett el olyan szabálytalanságot, amelyért járt a második sárga lap, így mindkét együttes tíz-tíz emberrel fejezte be a találkozót. A győriek idegenbeli győzelmüknek köszönhetően bejutottak a második selejtezőfordulóba, melynek sorsolása pénteken lesz Nyonban. 

UEFA Kupa, selejtező, 1. forduló, visszavágó:
FK Zestafoni (grúz)-Győri ETO 1-2 (0-0)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.