Premier League

Spanyol edző Gera csapatánál

A spanyol Pepe Melt nevezték ki a Gera Zoltánt is foglalkoztató, angol élvonalbeli West Bromwich Albion labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé.

2014.01.09 22:09MTI

A birminghami klub csütörtöki bejelentése szerint az 50 éves szakember másfél évre kötelezte el magát. Elődjét, Steve Clarke-ot december közepén menesztették a csapat gyenge szereplése miatt. Az azóta eltelt időszakban, öt meccs erejéig Keith Downing irányította az együttest.

A West Brom jelenleg a 14. helyen áll a Premier League tabelláján, négy pontra a kiesőzónától. Pepe Mel legutóbb hazájában dolgozott, a Real Betist irányította, a klubtól december elején menesztették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.