Pruner távozik

Labdarúgó NB I - edzőváltás Kaposváron

Edzőváltás lesz a labdarúgó OTP Bank Ligában sereghajtó Kaposvári Rákóczi együttesénél, ugyanis Prukner László távozik posztjáról.

2014.01.03 16:18MTI

"Valóban kezdeményeztem Prukner Lászlóval a közös megegyezéssel történő szerződésbontást, ami még folyamatban van - mondta Illés János ügyvezető elnök. - Ugyanakkor megkezdődtek a tárgyalások Selymes Tiborral az esetleges szerződtetéséről. Egyelőre ennyit tudok mondani."

A játékosként 46-szoros román válogatott Selymes 2001 és 2004 között futballozott a Haladásban és a Debrecenben is. Edzői pályafutását szintén Magyarországon, a Sopronnál kezdte, legutóbb a román élvonal újoncánál, a Sageata Navodarinál dolgozott.

A Kaposvári Rákóczi 17 fordulóban kilenc pontot gyűjtött, ezzel nyolccal marad el a bennmaradást jelentő, 14. helyen álló Puskás Akadémiától.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.