Másodszor is...

Férfi kézilabda Eb - újabb fölényes győzelem a bahreiniek ellen

A vasárnapi 15 gólos győzelem után hétfőn is nyert - mégpedig kilenc góllal - az Európa-bajnokságra készülő magyar férfi kézilabda-válogatott Bahrein csapata ellen, Szigetszentmiklóson.

2013.12.30 13:53MTI
MTI

Eredmény:
Magyarország-Bahrein 31-22 (12-14)

Ezúttal az első félidőben játszottak eredményesebben a vendégek, akkor vezettek is, sőt, még a második játékrész első felében is jórészt náluk volt az előny - a szövetség tájékoztatása szerint. A magyarok azonban remek hajrával fordítottak és végül jelentős különbséggel nyertek.

Vasárnap Mocsai Lajos együttese a 22. percig csak egyetlen gólt kapott. A válogatott keret pénteken kezdte meg a közvetlen felkészülést a január 12-én kezdődő kontinenstornára, amelyen a spanyolokkal, az izlandiakkal és a norvégokkal szerepel majd egy csoportban.

A közös munka január 2-án, Gyöngyösön folytatódik.

A felkészülési mérkőzések további menetrendje:
Provident Kupa, Gyöngyös:
január 3.: Magyarország-Csehország 17.00
január 4.: Magyarország-Fehéroroszország 13.00
január 5.: Magyarország-Lengyelország 13.00

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.