Még többre, jobbra vágyik

Ronaldo: "Ez jó év volt, de a következő jobb lesz"

Az ideinél is jobb évet vár önmagától 2014-ben Cristiano Ronaldo, a Real Madrid labdarúgócsapatának portugál sztárjátékosa.

2013.12.23 18:49MTI
MTI, archív

"Ez az év jó volt, de a következő jobb lesz" - jelentette ki a csatár, aki hétvégén a Valencia ellen megnyert bajnokin immár 165. gólját szerezte a királyi gárda színeiben, ezzel a mexikói Hugo Sanchezt megelőzve immár harmadik a klub örökranglistáján.

Nála többször csak Raúl (228), Alfredo Di Stéfano és Carlos Alonso Santillana (186) volt többször eredményes. Ronaldo 2013-ban kijutott a jövő évi, brazíliai világbajnokságra a portugál válogatottal, míg Real Madriddal második lett a bajnokságban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.