A jobb vádlija sérült

Agüero legalább egy hónapra kidőlt

Legalább egy hónapig nem számíthat argentin csatárára, Sergio Agüeróra a Manchester City labdarúgócsapata.

2013.12.16 17:10MTI
MTI

Manuel Pellegrini vezetőedző hétfőn közölte, hogy a támadó jobb vádlija megsérült az Arsenal ellen 6-3-ra megnyert szombati Premier League-rangadón, s várhatóan hosszabb ideig nem lesz bevethető. Agüero pazar formában játszott eddig a szezonban, 20 tétmeccsen 19 gólt szerzett, s az angol bajnokság góllövőlistáján 13 találattal a második helyen áll.

A Manchester City a listavezető elleni sikerével három pontra megközelítette riválisát a tabellán, melyen a negyedik helyen áll. A Bajnokok Ligájában csoportmásodikként jutott tovább az együttes, s a nyolcaddöntő hétfői sorsolásán az FC Barcelonát kapta ellenfélül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.