Szocsi 2014

Szívroham végzett az egyik olimpiai fáklyavivővel

Az orosz szervezőbizottság hétfői tájékoztatása szerint a 73 éves Vagyim Gorbenko 150 métert sétált a lánggal, majd visszatért a váltótagok találkozóhelyére, ahol jelezte, hogy rosszul van.

2013.12.16 10:54MTI

Szívrohamban életét vesztette Kurganban a szocsi téli olimpia lángváltójának egyik tagja, röviddel azután, hogy vitte a fáklyát.

Az orosz szervezőbizottság hétfői tájékoztatása szerint a 73 éves Vagyim Gorbenko 150 métert sétált a lánggal, majd visszatért a váltótagok találkozóhelyére, ahol jelezte, hogy rosszul van. A kötöttfogású birkózóedzőt, aki a nyugat-szibériai város sportiskolájának igazgatója, azonnal kórházba szállították, ám az orvosok már nem tudtak segíteni rajta.

A 65 ezer kilométeres váltó október hatodikán indult, s azóta több incidens is megzavarta az útját. A láng többször kialudt, novemberben pedig a staféta egyik tagjának meggyulladt a ruhája futás közben.

A szocsi játékok február 7-én kezdődik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.