Chicago

NHL - a címvédő nyerte a nyugati rangadót

A Blackhawks az első harmadban szerezte mind a három találatát, s ezzel véget vetett a Kings ligarekordot jelentő sorozatának.

2013.12.16 08:45MTI

A címvédő Chicago Blackhawks 3-1-re legyőzte a tavalyi bajnok Los Angleles Kings együttesét az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) vasárnapi rangadóján.

A Blackhawks az első harmadban szerezte mind a három találatát, s ezzel véget vetett a Kings ligarekordot jelentő sorozatának: a Los Angeles ugyanis 18 meccsen keresztül nem kapott gólt az első játékrészben. Sikerével a Chicago továbbra is vezeti a Nyugati-főcsoportot, míg a Kings a harmadik.

Eredmények:
Washington Capitals-Philadelphia Flyers 5-4 - szétlövés után
Detroit Red Wings-Tampa Bay Lightning 0-3
Montreal Canadiens-Florida Panthers 1-2
New York Rangers-Calgary Flames 4-3 - sz. u.
Chicago Blackhawks-Los Angeles Kings 3-1
Anaheim Ducks-Edmonton Oilers 3-2

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.