Kosárlabda

Másodszor győzött a Fehérvár

Az Alba Fehérvár legyőzte a vendég montenegrói Buducnost Podgoricát a férfi kosárlabda Európa Kupa csoportkörének kilencedik fordulójában, ezzel megszerezte második diadalát a második számú európai kupasorozatban.

2013.12.11 21:52MTI

A csarnokának átépítése miatt Veszprémben játszó magyar bajnok - amelynek legjobbja ezúttal a 24 pontos Ramone Moore volt - egy körrel a vége előtt két sikerrel és hét vereséggel áll az F csoportban. A már biztosan búcsúzó fehérváriak a zárófordulóban, egy hét múlva a török Ankarához látogatnak.

Férfi Európa Kupa, 9. forduló, F csoport (a sorozat honlapja alapján): Alba Fehérvár-Buducnost Podgorica (montenegrói) 82-80 (21-16, 26-29, 13-18, 22-17)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.