Betett az időjárás

Hóvihar, jégeső - nem folytatják a Juventus-Galatasaray meccset

A rossz időjárási körülmények miatt 0-0-ás állásnál előbb a 32. percben félbeszakadt a Juventus- Galatasaray mérkőzés a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének hatodik, utolsó fordulójában, később pedig Pedro Proenca játékvezető úgy döntött, nem folytatják a találkozót.

2013.12.10 22:17MTI

A meccs során folyamatosan esett a havas eső, melynek nyomán a pálya játékra alkalmatlanná vált, így a portugál bíró még a szünet előtt húsz percre felfüggesztette a meccset és az öltözőbe küldte a csapatokat.

Proenca aztán a halasztás mellett döntött, az összecsapást pedig szerdán próbálják meg lejátszani. A találkozónak nagy tétje van, ugyanis a két együttes éppen egymással küzd a nyolcaddöntőbe jutásért. Hazai sikerrel a Galatasaray, míg döntetlennel és vendéggyőzelemmel a Juventus jut a legjobb 16 közé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.