Szép volt, fiúk!

Két magyar aranyérem a kick-box-vb első döntős napján

Mórádi Zsolt és Jároszkievicz Krisztián révén két aranyérmet szerzett a magyar csapat az Antalyában zajló kick-box-világbajnokság első döntős napján.

2013.12.07 12:05MTI
Mórádi Zsolt

A magyar szövetség tájékoztatása szerint pénteken az egyaránt point fighting szabályrendszerben küzdő sportolók közül a 84 kg-ban szereplő Mórádi az ír Robbie McMenamy ellen győzött, míg a 89 kilósok között érdekelt Jároszkievicz a német Alexander Gleixnert verte a fináléban.

A felnőtt korcsoportban a nap harmadik magyar finalistája, a light contact szabályrendszerben küzdő Rizmayer Norbert kikapott a tadzsik Alier Ahmedovtól, így ezüstérmet nyert.

A szombati döntős programban hét magyar szerepel majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.