A téli sportok szerelmeseinek

Szombaton nyit az eplényi síaréna

Megnyitja kapuit szombaton a látogatók előtt az eplényi Nordica Síarnéa, ahol már 30 centiméter vastag tömörített hóréteg fedi a pályákat.

2013.12.05 11:50MTI

Ebele Bálint, a sícentrum marketingvezetője elmondta: szombaton az 1-es tanulópályát és az 1-es pálya alsó szakaszát nyitják meg, a liftek közül az 1-es tanulólift és az 1-es csákányos fog üzemelni.

A hóágyúk napok óta működnek Eplényben, szerdán már ratrakoltak is, így a megnyitandó pályákon átlagosan 30 centiméter tömörített hóréteg alakult ki. "Amikor csak lehet, ágyúzunk tovább, hogy minél vastagabb legyen a hóréteg" - ígérte Ebele Bálint.

Mikulás alkalmából szombaton a kedvezményes hétköznapi jegyárak lesznek érvényben és aznap sötétedés után is lehet síelni, este nyolc óráig. Vasárnap reggel kilenctől délután hatig tart nyitva a síaréna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.